Восени у Нововолинську створять центр надання адміністративних послуг  на базі  міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану.  Про це повідомляє "Нова Волинь".

Читайте також: Очільник Волині перевірить роботу районних ЦНАПів

На реалізацію цього проекту з міського бюджету виділили майже півмільйона гривень. У приміщенні зроблять ремонт і придбають необхідне офісне обладнання.  Допоки триватимуть роботи, весільні церемонії проводитимуть у іншому місці.

Начальник Нововолинського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Людмила Савік зауважила: "Відповідно до плану концепції Міністерства юстиції у кожній області країни буде створюватися "open-space" офіс за принципом єдиного вікна, тому ми плануємо відкритися 1 жовтня цього року. Це не вплине на мешканців міста. Поки ремонтні роботи будуть на першому поверсі, здійснюватимемо державні реєстрації на базі Нововолинського міського будинку культури. Усі шлюби, як завжди, супроводжуватимуться урочистістю".

Читайте також: Сім ЦНАПів на Волині облаштовані за гроші ЄС

До слова, у Волинській області втілюють проект Програми "U-LEAD з Європою", у межах якого мають модернізовувати ЦНАПи. Станом на сьогодні вже 8 ОТГ краю виявили бажання брати в ньому участь.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter