У селі Печихвости Горохівського району, багатодітна сім'я Олени Рибачук згорів будинок. Жінка, яка самостійно виховує п'ятьох дітей самотужки, залишилася на вулиці. Без одягу, речей домашнього побуту, меблів, постільної білизни – всього цього тепер потребують "погорільці".

Читайте також: На Волині вщент вигорів житловий будинок (відео)

Про це йдеться у номері газети Волинь.

Невелику зате свою дерев’яну оселю пані Олена купила лише в листопаді минулого року. Обживалася з дітьми. Старші Микола і Марія вже повнолітні, Юлія навчається в десятому класі, Павлик – у четвертому, найменшенькомуМиколці лише три рочки.

Нещастя сталося серед білого дня. Доки господиня пішла в справах у сільську раду, в одній із кімнат замкнула електропроводка. Мама пані Олени Євгенія Клімова, до слова, мама-героїня, саме гляділа Миколку і була з ним у найдальшій кімнаті. Коли ж відчула дим, в інші зайти вже було неможливо.

Читайте також: У місті на Волині трапилась пожежа в будинку та у двох квартирах (фото)

Від пожежі середина будівлі вигоріла вщент. Сім’я залишилася на вулиці без одежі, речей домашнього побуту, меблів, постільної білизни – всього цього тепер потребує. Наразі, зі слів Олени Андріївни, діточкам дали прихисток односельці. Вони вже в достатній кількості допомогли одежею. Все інше, без чого не обійтися в домі, доведеться наживати роками. Та й то після того, як хату буде відремонтовано, а для ремонту потрібні чималі кошти, яких у погорільців теж немає.

Усіх охочі допомогти можуть переказати кошти за реквізитами:

Одержувач Рибачук Олена Андріївна, рахунок 29244825509100, банк одержувача АТ КБ "Приватбанк", Київ, Україна, ЄДРПОУ 14360570, ЄДРПОУ банку 14360570, МФО 305299, призначення платежу 5168742702236286, ІПН 2781121541.

Номер телефон Олени Андріївни Рибачук: 0970526870.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook