У працівників Головного управління Державної податкової служби України у Волинській області зафіксували 7 випадків коронавірусної хвороби.

Читайте також: +1 смерть: де на Волині виявили нових хворих на коронавірус станом на 6 серпня

На момент підтвердження діагнозу ці працівники перебували на самоізоляції вдома. Перші симптоми хвороби у всіх працівників були невиразні, повідомляють у ГУ ДПС у Волинській області.. 

Працівники ГУ ДПС у Волинській області з підтвердженим діагнозом на гостру респіраторну хворобу COVID-19 нині перебувають на стаціонарному чи амбулаторному лікуванні, а контактні особи – на самоізоляції.

У зв’язку з виявленими випадками хвороби COVID-19, як і раніше, у всіх приміщеннях територіальних органів ДПС у Волинській області суворо дотримуються вимог щодо протиепідемічних заходів та вживають комплекс заходів з тим, щоб запобігти поширенню хвороби серед працівників.

Зокрема, після встановлення діагнозу COVID-19 тести на наявність коронавірусної хвороби пройшли близько п’ятдесяти працівників, у 42 тестування дало негативний результат.

Читайте також: Стало відомо, коли Луцьк вийде з "червоної зони" карантину

Враховуючи загальну ситуацію із поширенням COVID-19 в області, Центри обслуговування платників працюють за окремим графіком винятково для надання невідкладних послуг у разі гострої необхідності за попереднім записом (телефоном, через електронну скриньку). Продовжують діяти заходи із забезпечення режиму поточної дезінфекції в ЦОП, працівники забезпечені захисними масками та гумовими рукавичками, платники мають право заходити до ЦОП тільки у захисній масці, рукавичках та після дезінфекції рук.

При потребі отримати інформацію чи подати звіти кожен платник податків може скористатися електронними сервісами ДПС. Зокрема, ІТС "Електронний кабінет", вхід до якого здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС – найкращий спосіб для звітування і спілкування з фахівцями податкової в період карантину. 

У разі виникнення питань щодо користування Електронним кабінетом треба звернутися до служби підтримки за телефоном 0800501007 (напрямок 0) або за посиланням http://cabinet.tax.gov.ua/help/.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook