У Польщі надали відповідь прокуратурі, підтвердивши, що усі буси, які по українській базі підлеглі тодішнього очільника Волинської митниці ДФС Віктора Кривіцького проводили порожніми, у польській базі виїжджали повні товарів.

Читайте також: Журналіст назвав суму хабаря потрібну для того, щоб влаштуватися на волинську митницю

Про це у Фейсбук повідомив журналіст Євген Плінський.

"Над керівником "всея митниця України" Віктором Кривіцьким, згущуються хмари і ось-ось по його світлій вінницькій голові шарахне блискавка.

Пам'ятаєте історію одкровень волинського митника Петра Євтушка про те, що Кривицьким особисто організована схема контрабанди товарів через "Устилуг"?

Євтушок заявляв що Кривіцький, з січня 2018, після вступу в силу закону обмежує ввезення товарів для себе "24/72", придумав пропускати повні буси під виглядом порожніх, знімаючи з них контрабандну "мзду" у розмірі 200-300$ з кожного.

Читайте також: Якою є щоденна нелегальна "каса" волинських митників

Для цього, на постах у митників, були заготовленої фото порожніх бусів, які вони підкладали в базу при проходженні кордону.

Фото повних бусів начальники змін кидали в спеціальну групу "Телеграм", з якої Кривицький звіряв зданий йому кеш", – йдеться у дописі.

Журналіст заявляє, що наразі польська сторона надіслала відповідь прокуратурі, підтвердивши що всі буси, які нібито були порожніми, по польській базі проходять як повні.

"Тобто факт корупції і організації Кривицьким ОПГ підтверджений.

Цікаво, Луценко прийде за Крівіцьким на цьому тижні, або вже на наступному?" – резюмує журналіст.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter