В Польщі на автотрасі А2, яка поєднує Варшаву і Познань, перевернулася цистерна, на дорогу витекло 24 тонни рідкого шоколаду. Зараз рух по трасі перекрито в обидва боки, з-за чого утворився гігантський затор. Водіям рекомендують користуватися іншими автошляхами.

Читайте також: Моторошна ДТП сталася на трасі Київ-Ковель, є загибла

Про це повідомляє місцевий телеканал TVN24.

Водій цістерновоза врізався в бар'єр, який розділяє смуги. Його зі зламаною рукою госпіталізували, а для усунення наслідків аварії прибули співробітники екстрених служб. Рідкий шоколад на відкритому повітрі швидко застигає, що ускладнює його прибирання. Пожежники, які займаються його збиранням, навіть спеціально проконсультувалися з кондитерами. 

"Ми зв'язалися з виробником шоколаду. Разом ми погодилися з тим, що потрібно використовувати мийні машини під тиском, але це займе якийсь час. Холодний шоколад гірше снігу", – розповів бригадир пожежників Богдан Ковальські.

Читайте також: Вантажівка протаранила 10 автомобілів у Дніпрі, є жертви (Відео)

За його словами, водії до приїзду рятувальників продовжували рух по трасі і в результаті розвезли шоколад на кілька кілометрів. Це ще сильніше ускладнює його прибирання.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter