11 квітня Україну шокував відеоролик, який зробили у штабі Петра Порошенка про Володимира Зеленського. На ньому вантажівка збиває конкурента чинного президента. Суспільство різко осудило такий вид агітації. У поліції навіть відкрили кримінальне провадження щодо даного відеоролика.

Читайте також: "Думали, пика Путіна – це максимум кретинізму, але помилялись": реакція українців на відео Порошенка про вбивство Зеленського

Втім вже 12 квітня у Порошенка випустили новий знущальницький ролик про Зеленського. Він є нібито продовженням попереднього. Тепер вантажівка пролітає повз кандидата в президенти, а потім на нього висипається велика кількість якогось порошку. Схоже, це знову натяк на те, що Зеленський вживає наркотики. Це є однією з головних ліній агітації штабу Петра Порошенка.

Відео на цей раз обачливо почали поширювати не з офіційного Telegram Гаранта, а з найбільших "порохоботських" груп у facebook.

Читайте також: Порошенко і Зеленський влаштували перепалку у прямому ефірі (Відео)

Цікаво, що відео завершується фразою "Тепер Аваков задоволений?", що фактично доводить приналежність ролика до штабу Порошенка.

Нагадаємо, що у Порошенка вже не вперше провалюються з агресивною агітацією. Перед скандальним роликом в Україні з'явились білборди із зображенням Путіна, але вони швидко зникли також через тотальний осуд суспільства.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook