Представник виборчого штабу президента України Петра Порошенка Руслан Князевич має намір звернутися в ЦВК 17 квітня з проханням про внесення змін до положення про порядок проведення дебатів, щоб президент встиг взяти участь в дебатах на НСК "Олімпійський" і на "Громадському". Про це заявив радник штабу Порошенко Олег Медведєв на сьогоднішньому брифінгу для ЗМІ.

Читайте також: Дебати Зеленського і Порошенка: 12 тисяч чоловік забронювали білети на НСК "Олімпійський"

Медведєв пояснив, що зміни необхідно внести для того, щоб змінити час проведення дебатів на "Громадському" так, щоб президент міг бути присутнім і на стадіоні (о 19:00), і в студії ("Громадське" зафіксувало час на 20:00).

"Ми так думаємо, що 19:00 поставлено спеціально з розрахунком на те, що законослухняний президент і громадянин Порошенко повинен до 20:00 поїхати на "Громадське" і нібито через це не зможе взяти участь о 19:00", – сказав Медведєв.

Читайте також: Порошенко оголосив призначення очільників ДФС та митниці до фіналу конкурсу

Він підкреслив, що Порошенко готовий до дебатів і на стадіоні, і в студії "Громадського телебачення". Він також зазначив, що після дебатів на стадіоні штаб Порошенка "обов'язково запросить Володимира Олександровича проїхати на "Громадське".

"Тому, щоб розставити всі крапки над "i", ми звертаємося до ЦВК, щоб так сформували вечірній графік, аби Порошенко міг бути на дебатах на стадіоні із Зеленським і взяти участь в тих дебатах, які передбачені чинним законодавством", – підсумував Медведєв.

Таким чином в штабі Порошенка хочуть посунути час дебатів на "Громадському" хоча б на 22:00.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook