У туалеті торгово-розважального центру "ПортСity" регулярно відбуваються непристойні речі – інтимні побачення чоловіків з нетрадиційною сексуальною орієнтацією. Зокрема, "чоловіки" домовляються про зустрічі в соціальних мережах та на форумах.

Про це Під Прицілом написав один із читачів, який захотів залишитися анонімним.

Читайте також: У Луцьку шахраї повідомили про щедрі подарунки до відкриття брендового магазину

Так, чоловік стверджує, що зайшовши до вбиральні на першому поверсі закладу, став випадковим свідком цих непристойностей, почувши характерні звуки двох чоловіків, які доносилися із однієї із кабінок туалету у ТРЦ. Чоловік вгатив ногою по дверях та сказав їм, щоб вони йшли звідти. Після цього збоченці затихли і чекали поки той не пішов геть. "Обурений такою поведінкою, я підійшов до охоронця "порта" та розповів про неподобство, яке коїться у туалеті, де щодня проходить сотні дітей та підлітків. Той навіть не здивувався, сказав, що розбереться з цим та залишився на своєму місці. 

Наш читач не лишився байдужим і вирішив самостійно розібратися в неприємному інциденті. Потрапивши трохи часу, лучанину вдалося знайти в Інтернеті групу у соціальній мережі ВКонтакте, де і "тусуються" геї, які зустрічаються в "ПортСity".

 

Окрім того, чоловік добряче "покопавши" натрапив на один їх форум.

 

 

 

Зокрема, у соцмережах та на форумі вони обговорюють свої непристойні побачення та зв’язуються один з одним, призначаючи інтим-побачення, що і засвідчують скріни. До слова, яко вірити дописам, то у непристойностях беруть участь не лише луцькі геї, а й ті, хто у Луцьку проїздом.

 

Читайте також: Волинські СБУшники не поспішають "зайнятися" мільйонним хабарем від ПортСity

Варто зазначити, що ТРЦ "ПортСity" і так має погану славу, адже там регулярно проводять час велика кількість підлітків, які вживають наркотики та алкоголь. До того ж, там неодноразово траплялися бійки з тяжкими наслідками. Наприклад, була побита 14-річна лучанка, в результаті чого, отримала струс мозку. Також від ТРЦ "швидка" забирала 18-річного Дмитра, якого побив натовп агресивної молоді, поваливши на землю. Схоже, міськрада недарма відповіла  відмовою на прохання "ПортСity" дозволити працювати цілодобово.

Щодня "ПортСity" відвідують сотні людей з дітьми, які в таких умовах є потенційними жертвами збоченців і педофілів. Наразі незрозуміло, чому адміністрація закриває очі на ті "побачення", які відбуваються у туалетах ТРЦ. Хоча, можливо, у керівництві і не знають про те, що вбиральні перетворились на місце інтимних зустрічей геїв. Адміністрація має повністю контролювати ситуацію в закладі та на його периметрі і нести відповідальність за сотні неповнолітніх, які приходять туди розважитися, а батьки мають задуматися чи варто відпускати туди своє малолітнє чадо.

Віталій Іщук 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter