Екс-поліціянтів з Рожищ, яких звинувачували у побитті чоловіка, досі не покарали, а оголосили в розшук. Між тим потерпілий чомусь раптово впав зі сходів та забився до смерті. Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

На Волині знайшли труп чоловіка в селі Городинник. Рожищани підозрюють у вбивстві поліцейських. Причиною стала резонансна справа рожищенських дільничих Андрія Масалова та Віктора Рудуся, яких звинувачують у побитті раніше судимого мешканця села Бориса Бекурина ще у 2014 році. Тоді Апеляційний суд Волинської області визнав правоохоронців винними, але вищий спеціалізований суд скасував цей вирок і повернув справу на повторний розгляд. Пізніше чоловіки були в розшуку і справа зависла у повітрі, тим часом потерпілого цькували.

Днями волинян сколихнула новина, що раніше побитий поліцейськими Борис Бекурин помер. За словами начальника поліції Рожищ чоловіка не били, нині ведуться слідчі дії. Правозахисник із Рожищ Олександр Гаврук запевняє у протилежному, чоловіка серед білого дня таки вбили і додає, що з Борисом Бекуреним довго працював. Не заперечує, що у померлого були проблеми із законом, проте, це не виправдовує поліціянтів, які ще рік тому побили чоловіка і зробили з нього інваліда. Рожищанин каже, що поліціянти Рудусь і Масалов хотіли помститися і йому як захиснику.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за статтею умисне вбивство.