Грем'яченська сільська рада хоче повернути собі басейн, який вона свого часу передала в управління і користування санаторію "Пролісок". Співпадіння це чи ні, але рішення забрати басейн рада прийняла у перший день роботи нового директора.

Читайте також: Екс-директор волинського санаторію "Пролісок" Касарда здійснює тиск та шкодить працівникам закладу (заява, відео)

22 грудня Грем'яченська сільська рада прийняла рішення повернути на свій баланс комунальне майно, яке у квітні 2017 року вона передала в управління і користування комунальному підприємству волинської обласної ради, а саме санаторію "Пролісок",  керівником якого призначили колишнього працівника харчоблоку "Проліску". Мова йде не лише про басейн, а про цілий водолікувальний комплекс, який знаходиться на території оздоровниці, інформує ТРК Аверс.

Цей комплекс відкрили у 2015 році. На його будівництво Європейський союз виділив 2 мільйони євро. 200 тисяч виділила Волинська обласна рада, 100 тисяч виділила місцева Грем'яченська сільрада, власне на території якої і знаходиться "Пролісок".

Читайте також: Сімейний бізнес: волинський санаторій "Пролісок" перевірила ревізійна комісія

Після відкриття басейну формально його власником була сільська рада. Однак весною 2017 року, коли директором санаторію була ще Валентина Касарда, сільрада віддала басейн санаторію "Пролісок". А тепер у перший же день роботи нового директора Оксани Бугайчук рада вирішує забрати басейн назад.

До слова, головою Грем'яченської сільської ради є Наталія Мельник. У той час коли йшла мова про непродовження контракту Валентині Касарді голова сільради неодноразово з'являлася на сесії облради, аби підтримати Касарду. Коли проходив конкурс на посаду директора і Наталія Мельник, і Валентина Касарда подавали заявки на участь.

Тож не дивно, що як тільки на посаду директора оздоровниці виграла конкурс Оксана Бугайчук, а не Касарда, і як тільки нового директора представили колективу – сільрада вирішила забрати басейн.

Читайте також:

На цьому біди в Проліску не закінчились – 21 грудня в день коли колективу представили нового директора, невідомі викрали сейф з кабінету головного бухгалтера. Поліція по цьому факту розпочала кримінальне провадження. У той же день 21 грудня Валентина Касарда приїжджала до "Проліску" і почала звинувачувати працівників в тому, що вони її зрадили бо прийняли нового директора.

Грем'яченська сільрада спеціально створила комунальне підприємство – під назвою "Грем'яченське". До складу якого має входити басейн.

Детальніше у сюжеті:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter