На Волині під час розпивання спиртних напоїв, чоловік вистрелив із рушниці у свого знайомого.

Читайте також: На Волині на шкільному майданчику сталася стрілянина між чоловіками

Пригода трапилася у селі Новокотів Луцького району. Під час розпиття спиртного 58-річний місцевий житель вистрелив із мисливської рушниці у знайомого – 42-річного жителя села Звірів. Як згодом виявилось, це батько вистрілив у ногу синові. Про це повідомляють на сторінці Поліцейські офіцери громади у Волинській області.

Вчора ввечері двоє чоловіків розпивали алкогольні напої, у той момент в помешкання прийшов батько одного з чоловіків та між ними виник конфлікт, під час якого останній взяв рушницю та вистрелив сину в ногу.

На місце події терміново прибув поліцейський офіцер Підгайцівської громади старший лейтенант поліції Микола Толстіхін спільно з працівниками СРПП Луцького відділення №3 Луцького районного управління ГУНП у Волинській області.

Поліцейські надали першу домедичну допомогу чоловіку та передали медикам, після чого офіцер громади супроводив карету швидкої медичної допомоги до лікувального закладу.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області для проведення слідчих дій.

Нині встановлюються всі обставини події та мотиви, які змусили чоловіка стріляти. Він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 "Умисне тяжке тілесне ушкодження" Кримінального кодексу України.

Читайте також: На Волині під час полювання вбили чоловіка

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook