Ігровий комплекс – місце дитячого щастя й усмішок, відкривали усім селом. У цьому населеному пункті на Турійщині проживає близько 400 жителів, є маленька, але затишна школа, де навчається 50 діток. 

Читайте також: Футболісти з Камінь-Каширщини отримали цінні подарунки

"До Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" надійшло звернення від керівника ініціативної групи жителів села Ставки, директора школи Віри Вітрук, – розповідає представник Фонду Василь Шудрук, – реалізація проекту відбулася на основі співфінансування: більшу половину суми перерахував фонд, а решту коштів виділила Овлочинська сільська рада та зібрала громада, яка є чудовим прикладом єдності місцевих жителів. За короткий час тут вдалося реалізувати майже три проекти: придбання музичної апаратури, на 1 вересня подарований ноутбук і м’ячі від депутата обласної ради Вячеслава Рубльова. А сьогодні ми урочисто завершуємо реалізацію проекту – встановлення дитячого майданчика. Таку кількість грошей, що вдалося людям зібрати в Турійському районі, ще ніхто не зібрав. Це все – для наших дітей, для нашого майбутнього, для розвитку й здоров’я. Я дякую усім присутнім за активну ініціативу, переконаний, що разом ми ще реалізуємо багато добрих справ". 

Читайте також: У селі під Луцьком відкрили сучасний дитячий майданчик

"Сьогодні ми відкриваємо дитячий майданчик, село потрохи оновлюється, – відзначила у вітальному слові Анна Гудим, – Від імені батьків я хочу подякувати Фонду за допомогу, фермерам та односельчанам, які дружно зібралися й реалізували гарний відпочинок на майданчику для наших дітей. Ми в майбутньому будемо старатися зробити наше село кращим, бо це все залежить тільки від нас.
І вони дійсно стараються, щодня доводять, що в них має бути школа, бо її учні займають призові місця на обласних олімпіадах, садочок, бо тут є діти, яким він потрібен. А юні жителі села Ставки – це його майбутнє".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter