Через ремонтні роботи на газових мережах високого тиску в селі Крупа Луцького району 263 споживачі залишаться без газу.

Читайте також: Де у Луцьку та на Волині не буде світла у понеділок, 17 травня

Про це повідомляється на сайті компанії АТ «Волиньгаз».

У середу, 19 травня, спеціалісти АТ «Волиньгаз» замінять шафовий газорегуляторний пункт та чотири відключаючі пристрої на газопроводах високого тиск у с. Крупа Луцького району.

У зв'язку з цим з 09:00 год. 19 травня до 17:00 год. 21 травня відбудеться припинення газопостачання споживачам, що проживають в с. Крупа на вул. Гайова (11 споживачів), вул. Границя (31 споживач), вул. Зелена (20 споживачів), вул. Польова (23 споживачі), вул. Сонячна (35 споживачів), вул. Східна (16 споживачів), вул. Центральна (70 споживачів), вул. Шиманського (35 споживачів), вул. Шкільна (22 споживачі).

Спеціалісти замінять шафовий газорегуляторний пункт в с. Крупа на вул. Сонячній та чотири відключаючі пристрої на газопроводах високого тиску. Проведення робіт дозволить покращити  надійність сис­теми  газопостачання та підвищить безпеку використання газу у по­буті.

Читайте також: У селі під Луцьком зіткнулись три автівки, рух трасою − ускладнено (фото)

Для виконання комплексу робіт 19 травня 2021 року з 9:00 год. споживачам газу необхідно забезпечити доступ до відключаючих пристроїв газопроводів-вводів своїх домоволодінь.

Виходячи з помешкання, перекрийте крани перед газовими приладами.

Відновлення газопостачання 263 споживачам природного газу відбудеться з 12:00 год. 20 травня 2021 року, після завершення ремонтно-профілактичних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook