У селі Рованці сталася пожежа у житловому будинку. Стовп диму від пожежі настільки сильний, що загоряння видно і з багатоповерхівок у районі ЛПЗ та з Київського майдану.

Читайте також: На Волині трагічно загинув молодий хлопець (фото)

Про причини займання наразі нічого невідомо. Як повідомляє власкор ІА Волинські Новини, на місці пожежі працюють рятувальники. Загоряння вдалося локалізувати.

"22 травня о 16:42 до служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що у селі Рованці Луцького району трапилась пожежа. Рятувальники негайно виїхали на місце події, і вже о 16:59 пожежу вдалося локалізувати.

О 17:15 відбулася остаточна ліквідація пожежі. Усього в ліквідації пожежі брали участь близько 12 працівників особового складу луцького гарнізону. Працювало три пожежних автомобілі. Унаслідок загоряння пошкоджена покрівля житлового будинку. Причина пожежі встановлюється», – повідомила ІА Волинські Новини начальник відділу агатаційно-пропагандистської роботи Центру забезпечення діяльності Управління ДСНС у Волинській області Ірина Варварук.

Читайте також: У Луцьку вночі згоріла автівка


Відео пожежі розмістив у групі "Наш Луцьк" Василий Остряк.

Ірина Варварук зазначила, що майже завжди причиною загоряння у житлових будинках є людський фактор – або навмисний, або ж з необачності. Тому закликала волинян бути обережними у поводженні з вогнем.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook