У Луцькому районі поліція розкрила крадіжку квадроцикла. Зловмисникові повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Транспортний засіб вилучили. Про це інформує поліція Волині.

Читайте також: На Волині під час пиятики чоловік вдарив ножем свого товариша

У четвер ввечері, 4 червня, до поліції із заявою звернувся 21-річний житель Луцького району. Чоловік розповів, що у нього викрали квадроцикл Force 700, вартістю понад 150 тис. грн., котрий знаходився на автозаправці у селі Великий Омеляник.

За  фактом  незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2  ст. 289 Кримінального кодексу України.

У рамках проведення досудового розслідування співробітники поліції встановили,  що злочин скоїв раніше судимий 29-річний житель Рівненської  області. Викрадений транспортний засіб вилучили.

Читайте також: У Луцьку 10-річний хлопчик застряг у каналізаційній решітці (фото)

Триває слідство. За незаконне заволодіння транспортним засобом, що завдало значної матеріальної шкоди, підозрюваному загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook