24 жовтня у селі під Луцьком урочисто відкрили новенький гімнастичний зал та майстерню.

Читайте також:Довгоочікувана мрія: у волинському селі будується нова сучасна школа

Виявляється, що у Боголюбах ніколи не було приміщення, де діти в будь-яку погоду могли займатися спортом.

Урочисте відкриття відбулося за участі народного депутата України Вячеслава Рубльова, Заборольського сільського голови Валерія Боярського, заступника сільського голови Марії Якубовської, директора навчального закладу Олени Довгальової, сільських депутатів, педагогічного колективу, батьків та школярів.

Вячеслав Рубльов, який допоміг облаштуванням приміщень спортивним інвентарем та іншими необхідними речами, привітав Боголюбську громаду з відкриття гімнастичного залу.

За словами Валерія Боярського реконструкція цокольного приміщення Боголюбської ЗОШ І-ІІІ ступенів під гімнастичний зал та майстерню розпочалася у листопаді 2018 року. Загальна вартість будівництва згідно проєктно-кошторисної документації становить більше 4,5 мільйона гривень. Створення гімнастичного залу та майстерні фінансували з місцевого та державного бюджетів.

За ці кошти у приміщенні зробили якісний ремонт: встановили нові санвузли, душові, роздягальні.

Читайте також: "Тепер історію школи пишемо ми": Луцька школа №11 святкує своє 45-річчя

У своєму виступі директорка школи Олена Довгальова повідомила, що  будівництво гімнастичного залу  у селі чекали вже дуже давно. Окрім цього вона подякувала усім причетним до здійснення давньої мрії Боголюбської громади та вручила подяки.

В урочистій атмосфері гості та усі присутні перерізали святкову стрічку, аби побачити красивий, яскравий гімнастичний зал. А для школярів влаштували перші спортивні змагання у новенькому залі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook