У селі біля Луцька здійснили розбійний напад на сім'ю.

Читайте також: Начальника Держгеокадастру Волині закидали яйцями (відео)

Про це повідомляє "Під Прицілом", посилаючись на власні джерела.

Ввечері 25 жовтня грабіжники вдерлись у приватний будинок в селі Богушівка Луцького району і викрали 1 мільйон 200 тисяч гривень.

Як повідомило джерело, о 18 годині жінка повернулася з роботи додому, о 19 годині вдома вже був господар будинку, а близько 20 години до помешкання подружжя увірвались четверо чоловіків, котрі були одягнені у камуфляжі та масках. Між собою розмовляли російською. Було чути, що цією мовою спілкуються постійно. Невідомі мали при собі автомати та пістолети.

Злочинці зв'язали чоловіка та жінку джгутами, вимагаючи сказати, де зберігаються гроші. Під психологічним тиском господар розповів, що сховок знаходиться у підвальному приміщенні будинку.

Читайте також: У центрі Луцька чоловік, погрожуючи пістолетом, пограбував кредитну установу

Злочинці забрали кошти в сумі 1 мільйон 200 тисяч гривень, які подружжя збирало на навчання доньки за кордоном. 

Через невеликий проміжок часу, грабіжники зникли у невідомому напрямку.

Нагадаємо, що у той самий день, 25 жовтня, стався ще один розбійний напад – на відомого луцького адвоката Сергія СафулькаЗлочинці катували адвоката і його дружину Ларису Сафулько, вимагаючи сказати, де він зберігає гроші. За допомогою фізичної сили викрали 42 тисячі доларів та коштовності. До поліції адвокат зміг звернутися лише зранку, адже зловмисники його зв'язали.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter