Народного депутата Ірину Констанкевич  на 23 виборчому окрузі знають усі, а все тому, що обранець громади не відсиджується в Києві, а в період між пленарними засіданнями їде у найвіддаленіші глибинки волинського Полісся. У будь якому районі про свого депутата відгукуються з вдячністю. Люди кажуть, що не відмовляє нікому, і про школу місцеву потурбується, і про лікарню, дитячий садочок та сільський клуб.

Читайте також: Ірина Констанкевич відстоюватиме інтереси фермерських господарств

Навіть з найменшими проблемами селяни йдуть до свого депутата, бо ж сподіватися на допомогу від чиновників давно вже перестали.

Нещодавно до Ірини Констанкевич звернулося більш як півсотні жителів  селища Колки Маневицького району, які занепокоєні великою кількістю дорожньо-транспортних пригод на перехресті вулиць Грушевського та Шкільної, а тому просять встановити там світлофор.

Крім того жителі смт. Колки звернулися із проханням встановити пристрої примусового зниження швидкості в районах розташування дитячих та навчальних закладів селища, адже рівень дитячої смертності і каліцтва на українських дорогах просто вражаючий.

Із цією проблемою Ірина Констанкевич звернулася до начальника служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолія Посполітака аби чиновник розглянув можливість облаштування порядком та умовами встановлення зазначених засобів регулювання руху транспорту та засобів призначених для забезпечення безпечних умов руху на вищезгаданих вулицях.

Однак, у службі автомобільних доріг відмовили у сприянні вирішення цього питання, бо ж, мабуть, звернення під яким підписалося 748 жителів смт. Колки для них не аргумент.

Представник ініціативної групи, яка збирала підписи за встановлення світлофора Наталія Рейкіна обурена таким рішенням служби автомобільних доріг Волині і заявляє, що на цьому не зупиняться, адже світлофор на вищевказаній ділянці дороги вкрай необхідний.

"Виявляється, що за 7 років у нашому селищі сталося всього три! аварії без потерпілих. Про що ще можна говорити? І знаки у нас поставили - молодці, і машини у нас їздять 50км/год. З такими ''хорошими'' показниками - для чого нам якісь зміни, як у селищі, так і в Україні? Для чого щось робити, розвивати, будувати, якщо у нас і так все добре", - обурювалась жінка.

А ось чи спроможні будуть чиновники встановити світлофор на аварійній ділянці  дороги покаже час.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter