У політичній партії "Слуга народу" вже підготували перший варіант коаліційної угоди, однак він ще потребує доопрацювання. Про це повідомили джерела видання theБабель.

Читайте також: "Рух нових сил" Саакашвілі раптово знявся з виборів, щоб допомогти одній партії

"Ситуація з коаліційною угодою така: це колективна робота, природно, тому що там багато профільних розділів. Сказати, що її пишуть в якомусь одному місці, я не можу, позаяк у роботі беруть участь не тільки майбутні нардепи, але й майбутні міністри, але хто – не скажу", – зазначило джело.

Наразі угоду намагаються довести до ідеального стану. Крім того, працюють над розробкою законопроектів.

Читайте також: Що буде з курсом долара після виборів у Верховну Раду

"Угода готова в першій ітерації, тобто, в цілому вона є. Однак потрібні ще одна-дві до повної готовності. Вона базується як на партійній програмній декларації, так і на розробках експертів, які увійшли в команду Зеленського ще в період президентської кампанії. Додаткові ітерації до повної готовності необхідні, так як працюють робочі профільні комітети нашої майбутньої фракції, і вони також напрацьовують додаткові пропозиції вже у вигляді законопроектів", – підкреслює джерело.

Не виключають також у "Слузі народу" й того, що коаліційна угода буде переглядатися, оскільки, попри близькість сторін, "деякі інші нюанси можуть у нас відрізнятися".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook