У моторошній аварії загинули двоє водіїв, серед яких поліцейський, та травмувань зазнала жінка-пасажир.

Читайте також: У Луцьку мікроавтобус зіткнувся з мотоциклом, є постраждалі (фото)

Про це повідомили на сторінці прес-служби поліції у Миколаївській області.

Аварія сталася 2 червня, близько 12:00 на відстані 5 км від смт Криве Озеро у сторону Первомайська відбулось зіткнення двох автомобілів, "ВАЗ-2107" та "Renault Logan". 

27-річний водій "ВАЗу", співробітник Кривоозерського відділення поліції, який перебував поза службою (другий день у відпустці), загинув на місці ДТП. 34-річний водій "Renault Logan" від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні, його 33-річна дружина також була госпіталізована, їй наразі надається невідкладна медична допомога.   

Читайте також: П'яний водій зніс електроопору та влетів у автомобіль з дітьми

Подію кваліфіковано за ч. 3 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". 

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група та рятувальники, прибуло керівництво Кривоозерського відділення поліції та ГУНП, направились слідчі Слідчого управління та криміналісти. Тривають першочергові слідчі дії. 

Керівництво та особовий склад Миколаївського гарнізону поліції з приводу тяжкої втрати висловлюють найщиріші співчуття і підтримку в цей важкий час рідним та близьким загиблих у ДТП, життя яких обірвала страшна аварія. Світла пам’ять... 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook