Військово-морські сили США почали розслідування за гігантського пеніса, намальованого в небі екіпажем літака E / A-18 Growler, повідомляє CNN, передає Ukr.Media.

Інцидент стався в четвер над округом Оканоган в штаті Вашингтон. Літак ВМС США пролетів над населеним пунктом, залишивши за собою в небі слід у вигляді чоловічого статевого органу.

Непристойний малюнок здивував місцевих жителів і вони почали бурхливо обговорювати інцидент в соцмережах.

Одна жінка була дуже розчарована побаченим, відзначивши, що їй довелося пояснювати своїм маленьким дітям значення малюнка.

У ВМС США засудили дії свого екіпажу, назвавши їх недопустимими і незрілими і вибачилися за інцидент.

"Військово-морський флот вимагає від свого екіпажу високих стандартів і ми вважаємо це абсолютно неприйнятним ... екіпаж несе повну відповідальність", - йдеться в повідомленні ВМС США.

"Поверхневі і незрілі дії сексуального характеру не мають місця у ВМС США", - заявив віце-адмірал Майк Шумейкер, зазначивши обов'язки службовців "сприяти атмосфері гідності і поваги".

Федеральне управління авіації США заявило місцевому телеканалу KREM 2, що затія не загрожувала нічиєю безпеки. Незважаючи на це, екіпаж був відсторонений від виконання обов'язків.