Моторошна аварія сталася на автобані біля Берліна. У ДТП загинули двоє українців, серед яких 36-річний мешканець Ше­пе­тів­ки.

Читайте також: У Польщі фургон з нетверезими українцями потрапив під потяг, є постраждалі

Жахлива аварія за участі чотирьох вантажівок сталася 27 листопада на автобані у напрямку Берліна. У ДТП загинули двоє далекобійників з України, 36-річний Олександр Стру­тинсь­кий із Шепетівки та його напарник – 28-річний Олександр Кор­шак. У обох загиблих були сім’ї та ді­ти, повідомляє "День за Днем".

Того дня сталася дорожньо-транспортна пригода за участю чотирьох вантажівок. На трасі в напрямку Берліна одна вантажівка розбилася в районі перехрестя, в ній перебувало двоє осіб, що загинули на місці. Ін­ша ван­та­жів­ка пе­ре­ки­ну­ла­ся. Ще дві бу­ли силь­но пош­кодже­ні. Усі тран­спортні за­со­би заз­на­ли знач­них ме­ха­ніч­них ушкоджень, внас­лі­док ДТП втра­ти­ли ба­га­то ван­та­жу", – пише "День за Днем"Як зазначають, через аварію рух на дорозі перекрили на кілька годин. На місці працювали поліціянти, пожежники та аварійна служба. Що стало причиною трагедії невідомо.

Читайте також: Волиняни потрапили у смертельну аварію на Житомирщині (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook