Мережа супермаркетів "АТБ-Маркет"знову потрапила в черговий скандал з обслуговуванням клієнтів.

Читайте також: "Сервіс для бомжів": у "АТБ" дівчину змусили прибирати бруд з підлоги руками

Жителька Ганна Юзепчук з Чорноморська повідомила, що похід за покупками в "АТБ" обернувся справжнім скандалом.

"Повертаючись з моря вирішили купити курку, а по приїзді додому і відкриття упаковки "запах" та ще й який! Поклали в пакет і вирішили відвозити назад, щоб повідомити про зіпсований товар і запобігти продажу! Нічого не віщувало скандалу, але, неврівноважений охоронець (зняв бейджик) почав погрожувати, погрожував зняти сорочку і поговорити”по-іншому!", – повідомляє українка.

За її словами, прояв агресії з боку охоронця поставило в глухий кут. Після чого, дівчина почала записувати відео.

"Коли охоронець побачив камеру, він взявши "ноги в руки" почав йти, але ми пішли за ним! На відео видно, як грюкає дверима він проігнорував нас! Прочекавши 2-3 хвилини, ми попереджаємо людей, про зіпсоване м’ясо і тільки почувши наше попередження виглянув адміністратор (думаю все через, щоб ми не піднімали ще більше хаосу!) Виправдання шокували, виявляється у них в магазині "м’ясо продають для собак". Адміністратор повернув гроші, але товар так і залишився на полиці магазину! Що відбувалося далі – виходячи з магазину, за нами вибіг цей охоронець і почав погрожувати проколом шин!" – розповідає постраждала покупниця.

Читайте також: "Це совок", – українці в шоці від відкриття магазину "АТБ"

Ще один скандальний випадок в магазині "АТБ" стався у Солом’янському районі Києва. Покупець в купленому йогурті виявила цвіль. Причому продукт продавався не зі знижкою, а як свіжий товар.

"Новинка. Йогурт з цвіллю… По даті нормальний. Що робити і як бути?", – пише в мережі Марина Селютіна.

Судячи з того цвіль в йогурті була виявлена після того, як йогурт пробув у магазині близько тижня. Але, як вважають читачі посту, споживач має право перевірити у продавця терміни постачання харчового продукту.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter