У тернопільському магазині з клієнтів вираховують гроші за обслуговування.

Читайте також: Депутат поцупив в супермаркеті червону ікру та солодощі

При цьому деякі покупці звертають увагу на той факт, що магазин заздалегідь попереджає про свій правилі, передає 0352.ua.

"А скажіть, тернополяни, це завжди і в кожному супермаркеті так???Обслуговування у нас тепер окремо вноситься у чек???? Тому що я сьогодні трішки прибалділа", – написала у соцмережах Olya Olga. 

"Для мене також це був шок, хоча про це чітко написано на кожній касі. жоден супермаркет такого собі не дозволяє. Це як в ресторані. Виходить, що ми самі на це погоджуємося, бо оголошення про обслуговування таки є, хоча не всі його помічають. Хоча є плюс: пенсіонери не платять за обслуговування при наявності пенсійного посвідчення", – коментує Лєна Магалецька.

Частина клієнтів заступилися за супермаркет.

"Ну спочатку розберіться в самій специфіці цього закладу + ціни порівняйте і чому там стоїть за обслугу )) товар там продають за вхідними цінами, але беруть з чеку по 3 грн (якщо не помиляюся)", – коментує Володимир Муращик.

"Хто бачив рекламку цього маркету, той відразу ознайомлений з правилами цього магазину. Тож за вами вибір. Є ціни є дешевші і є дорожчі", – пише Оксана Гульченко.

"Така система роботи даної мережі. Ви придбали товар без націнки, заплативши лише 2,90 за чек загалом. Якщо б ви купили товар на таку ж суму в іншому магазині, то ще добавляйте 20-35% націнки. Як на мене, дуже цікава схема, стимулює планувати свої покупки та робити їх у більшому обсязі, відповідно, більше економити. За пачкою орбіта в торбу краще не ходити)))", – додає Микола Сопрончук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook