10-річна Анастасія Трофимюк з Нововолинська за півтора тисячі кілометрів від дому бореться з онкологічною недугою – гострим мієлобластним лейкозом. Дівчинка в Туреччині проходить вже третій курс хіміотерапії. Родина надалі потребує коштів.

Читайте також: "Кожного вечора молю Бога, щоб прокинутись", – онкохворій жінці з Нововолинська потрібна допомога

Про це повідомляє Буг.

Мама дівчинки повідомила, що отримали генетичні аналізи кісткового мозку. Після другої хімії, вони показали генетичну помилку в ланцюжку ДНК, яка вдало маскувала онкоклітини, їх не багато – 8.21%, але все ж є.

Негайно було прийняте рішення про третій курс хіміотерапії, для повного знищення цієї помилки.

Анастасія перенесла пункцію кісткового мозку, пункцію люмбальну, вливання двогодинне ліків для захисту головного мозку. Але знову посміхається, навіть не дивлячись на те, що перший пакет хімії вже поставили, яка буде тривати 5 діб підряд. Після неї знову прийде чергова генетика, яка остаточно має спростувати або підтвердити пересадку кісткового мозку.

«Для нас є тільки один варіант... І це остаточна остаточна над хворобою. Молитва, віра, надія на Бога творить чудеса. Ми молимось за здоров’я Анастасії щиро і просимо усіх небайдужих помолитися за мою зірочку. Прості люди з усіх кінців світу допомагали і допомагають нам весь час нашого лікування. Знайте, моє серце сповнене повагою і вдячністю до Вас усіх і кожного окремо, величезне Вам материнське спасибі», – каже мама дівчинки.

Для подальшого лікування Анастасії потрібно зуміти зібрати ще чималу суму.

Картка Приватбанку 5168 7427 2959 9427 – мама Юлія Михайлівна Трофимюк.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook