30 квітня співробітники Державної прикордонної служби України завадили трьом спробам переміщення сигарет в країни ЄС залізничним транспортом. Два сховки знайшли у пункті пропуску "Володимир – Волинський". Більше 200 пачок сигарет помістили в конструктивні особливості вагонів.

Читайте також: Через "Ягодин" намагались нелегально провезти товарів на 1,5 млн грн

Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

Два сховки з сигаретами виявили прикордонники Львівського загону спільно з митниками в пункті пропуску "Володимир – Волинський". Куриво намагалися приховано перемістити через кордон в вантажних поїздах.

Тютюнові вироби помістили в конструктивні особливості вагонів. Однак їх викрити допомогли службові собаки. Більше 200 пачок сигарет без акцизної марки України вилучено.

Ще один зі сховків прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" виявили спільно з працівниками митниці в пункті контролю "Київ-пасажирський". В ньому знаходилося більше 1 тисячі пачок тютюнових виробів без акцизної марки України. Сигарети приховали в одному з вагонів поїзда, що мав оформлятися в Києві та відправлятися в Варшаву. Знахідку вилучено, її вартість встановлюється.

Читайте також: На Волині за ніч затримали 14 контрабандистів

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook