Фракція "Батьківщина" починає процедуру імпічменту президента Петра Порошенка. Відповідне рішення було прийняте після розслідування журналістів про збагачення його оточення на оборонній сфері.

Читайте також: Підтримка "старих" кандидатів зменшується: соціологи оновили рейтинг

Про це Юлія Тимошенко сказала з трибуни Верховної Ради, пише Gazeta.

"Журналісти-розслідувачі... учора випустили обширний доказовий матеріал, який доводить, що через "Ленінську кузню" нинішнього президента проводилися оборудки з завезення в Україну контрабанди запасних частин із російської Федерації з відкатами, обналом грошей, у 4 рази дорожче, ніж закуповували. Ці зіпсовані запасні частини з країни-агресора постачалися українським оборонним заводам, щоб їх ставити в українську військову техніку. Цим підривалася обороноздатність країни...

Читайте також: Як Порошенко підкуповує пенсіонерів грошима, здертими з "євробляхерів"

Те, що журналістами було знайдене, підпадає під статтю "Державна зрада, умисно вчинена громадянином України на шкоду суверенітету, територіальній цінності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній безпеці країни"... Разом із іншими фракціями ми починаємо процедуру імпічменту президента. Звертаємося до всіх депутатів, які мають честь і совість, для того, щоб поставити на місце всі ті організовані злочинні угруповання", - сказала Тимошенко.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook