Відомий львівський співак і композитор Назар Савко перебуває у лікарні з підозрою на коронавірус.

Читайте також: Оля Полякова "підчепила" коронавірус разом з молодшою дочкою (відео)

Артист на своїй сторінці у Facebook опублікував знімки та детально розповів про симптоми свого захворювання.Так за словами виконавця, у нього захворіла вся родина, окрім дітей.

"Першою захворіла дружина. 2 травня злягла в хаті зі слабкістю, кашлем, температурою 38.5. 4 травня температурив вже я, але у мене за чотири дні минуло. Почувався добре, хоч підкашлював трішки. Жінка полегшення не відчувала, і ми вирішили вдвох здати аналізи (рентген, аналіз крові, експрес-тест і ПЛР). У Надійки рентген легень показав двобічну пневмонію, у мене гострий бронхіт. Експрес-тест у двох був негативний (медсестра позитивного ще не бачила). Залишалося чекати ПЛР з Києва. Ще досі чекаємо.Через чотири дні захворіла моя мама з аналогічними симптомами. Дружина почувалася дедалі гірше. Температура не спадала. 12 травня її поклали у лікарню. Наступною лягла мама з температурою 39,1", – зауважив артист.

Читайте також: У країнах ЄС узгодили нові правила для туристів після карантину

Назар також подякував медперсоналу лікарні і відзначив їхню гарну роботу. За словами музиканта, його дружину наразі вже виписали з лікарні і вона почувається добре, але у нього самого ще присутні деякі симпотоми.

"Я продовжую кашляти і з’явився біль з правої сторони спини, хоча температура нормальна - 36.6, але я провсяк приймаю азитроміцин. Продовжуємо чекати результати ПЛР-тесту", – повідомив Савко та закликав не послабляти карантин.

У коментарях шанувальники співака виказали йому побажання швидкого одужання.

"Швидкого одуження! Сили вам усім! Тримайтеся", "Дякуємо за застереження і за правдиву інформацію. А Вам пошвидше вилікуватись і забути про ці проблеми!", "Назаре! Вам і вашій всій родині бажаю найскоріше перемогти цей клятий Covid", – писали у коментарях підписники артиста. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook