Лучани скаржаться на антисанітарійні умови у відомому супермаркеті "Торба", котрий відкрився зовсім нещодавно.

Читайте також: У Луцьку в магазині дописують кошти за обслуговування

Незважаючи на те, що магазин працює менше ніж рік, заклад уже встигав "влипати" у неприємні історії. Зокрема, лучанка Julia Ruzanova обурена тим, що у "Торбі" продається відкрите печиво, над яким без жодних проблем літають птахи, переносячи різні хвороби. Про це жінка написала у групі "Теревені про Луцьк" у Фейсбук, опублікувавши фото птахів, які пересувались по поверхні печива:

"Як Ви ставитесь до таких мешканців магазинів? В мене шок. Мало того, що печиво відкрите, то його ще, вибачте на слові, "об*ирають" такі чудові пташечки", – зазначає жінка.

Персонал же у свою чергу байдуже зреагував на зауваження покупців, даючи при цьому зрозуміти, що такі умови для нормальні і вони з цим нічого не збираються робити:

"На моє зауваження, продавець відповіла: "Ну той що? Вони просто літають. Що я зроблю? Не ловитиму ж їх".

Будьте обережні, купляючи щось умагазині "Торба", – застерігає лучанка.

У свою чергу інші користувачі мережі відразу бурхливо почали реагувати на безлад, який відбувається у "Торбі" та висловили свої думки у коментарях:

Аня Притолюк: Я за голуба зауваження робила... відповідь аналогічна.

Sveta Kosak: Куди дивиться адміністрація? Пташки не винні, а ще наші синички.

Людік Зінюк: Жах! Шок! А де санстанція? Правильно зробила.. печиво купують в основному дітям.. прочитайте скільки небезпечних хвороб вони переносять..

Tanja Grünert: в тому то й проблема, що люди такі помилки вважають за нормальне. Пливуть за течією... і якщо якісь зауваження то сприймають особисто. А це не нормально!!!!! Для вас це нормально, бо ви чи ваша дитина ще не підчепили якусь інфекційну паличку (тоді ви заговорите інакше). Якщо всі ж будуть мовчати, то й нічого не зміниться в кращу сторону.

Людмила Олексюк: Аналогічні ситуації у всіх супермаркетах, можливо не з печивом але таке є... Зауваження потрібно робити адміністрації супермаркету, тому що пост у групі нічого не вирішує.

Читайте також: Лучанка купила печиво з неприємним "сюрпризом" в одному із магазинів міста

Ната Попович: Незнаю, щодо птахів, але персонал останнім часом там вражає своєю невихованістю, звісно "окремі персони"! На рибному і овочево-фруктовому відділах, це просто жах.

Юлія Мірчук: Звичайно так не має бути, як це так щоб, серед продуктів споживання, тим більше відкритих, жили пташки. Ну то якщо так багато тут погоджуються з таким, то давайте ще у крупи запустив мишей, у м'ясний відділ собак, у рибний котів, тай нехай живуть і харчуються там, ну що ж тут такого. Так можливо та пташечка і нічого там не зробить, але на зауваження вони мали відреагувати, тим більше, вони її бачили і я впевнена не один раз. І мали щепри першій появі зловити її і випустити.

Вікторія Яцук: Це просто жах. Нам українцям це не зрозуміти, ми привикли до таких фокусів. А щей хочемо в Європу. Про яку культуру мова?

Катерина Маначинська: Ви можете написати лист керівництву магазину, там дуже відповідально відносяться до роботи з клієнтами.. Перевірено на собі!
На моє звернення, за декілька днів, поступила змістовна відповідь, вказані недоліки були усунені! Вони близькі до пересічного покупця і це круто.

итайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter