Сергій Радкевич, активний містянин та депутат Володимир-Волинської міськради від фракції УКРОП, розповів про реалізовані проекти та виклав ідеї щодо благоустрою міста.

Читайте також: На Волині відкрили сучасний спорткомплекс (Фото)

Відзначимо, що Сергій Радевич зіграв велику роль у процесі перетворення міста на більш комфортне та зручне. Його пропозиції практично завжди мають велику підтримку містян, адже покликані змінити Володимир-Волинський на краще.

Одним з останніх реалізованих проектів активіста було створення парковки біля РДА, що нівелювало чимало незручностей для мешканців та гостей міста. Наразі депутат пропонує зробити парковку і біля Собору різдва Христового. Це допоможе вирішити проблему загромадженого хаотично припаркованими автівками узбіччя.

Читайте також: Волинські школярі отримали путівки до Буковеля як нагороду за особливі досягнення

Нещодавно депутат вніс на розгляд міськради пропозицію щодо реконструкції скверу біля історичного музею, а також вулиці Івана Франка.

"Має бути певна концепція центральної частини міста. Треба створити цілісний ансамбль зі скверів та пішохідних зон зі своїм освітленням, можливо, власною тематикою, з унікальним оздобленням певними матеріалами", – сказав укропівець у інтерв'ю порталу Буг.

Пропонує Сергій Радкевич і дослідити підземелля міста з метою перетворення їх у екскурсійний маршрут, що додасть привабливості Володимир-Волинському та дозволить додатково наповнювати бюджет.

"Робота спеціального рентген-обладнання для вивчення підземель коштує приблизно 150 доларів на годину. Можна провести дослідження і організувати цікаву екскурсію, яку б проводив гід. Підземелля знаходяться під центральною частиною міста і розгалужуються", – зазначає Радкевич.

Окрім того, депутат має пропозицію зробити частину вулиці Івана Франка пішохідною, на кшталт вулиці Лесі Українки в Луцьку. Там він пропонує зробити арт-зону, кафе, місце для проведення фестивалів.

Також Сергій Радкевич ініціював впровадження Бюджету участі у Волидимир-Волинському. Ця новація лише набирає обертів в Україні. Бюджет участі дозволить містянам реалізовувати свої проекти на благо міста.

Читайте також: У Луцьку стартує прийом заявок на Бюджет участі міста

Додамо, що Сергій Радкевич веде активну роботу з реалізації проектів в ОТГ разом з Фондом Ігоря Палиці "Тільки разом". Це і розбудова інфраструктури, і будівництво спортивних майданчиків, і зведення зупинок громадського транспорту. Велика увага надається підтримці спорту серед молоді.

Сергій Радкевич зазначає, що відкритий до діалогу з містянами щодо реалізації їхніх ініціатив.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter