У Володимирі-Волинському відбудеться турнір з мотоциклетного спорту "Кубок України-2018". Змагання розпочалися об 11 годині на території колишнього радгоспу "Волинський" в районі вулиці Наталії Ужвій. Про це повідомляє Інформаційне агенство "Волинські новини".

Читайте також: Асоціація дворового футболу Волині повертається до роботи: у Ківерцях відбудеться турнір

Організація та проведення змагань здійснюється управлінням "Спортивного автомобільно-мотоциклетного клубу "Віраж-ВВ" та проводиться за сприянням Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом", повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

"Головна мета цих змагань – популяризація мотоциклетного спорту та підвищення кваліфікації спортсменів. Змагання з мотоциклетного спорту у Володимирі-Волинському ми проводимо вже третій рік поспіль, але "Кубок України" тут проводиться вперше. Сподіваємося, що шанувальників цього видовищного виду спорту з кожним роком ставатиме все більше", – розповів президент ГО "Віраж ВВ" Валерій Олексюк.

Як повідомляють організатори змагань, у турнірі взяли участь близько 50 спортсменів. Цього року мотоциклетну трасу вдосконалили, подовжили та добудували трамплін висотою у 5 метрів.

Читайте також: Ковельська борчиня здобула "золото" на чемпіонаті у Китаї

"Змагання відбудуться за участю найсильніших спортсменів міста, області та інших регіонів України на мотоциклах різних класів. Проводитимуться згідно правил змагань мотоциклетного спорту УМА України. Суддівство змагань здійснюється суддівською колегією Рівненського обласного осередку УМА України. Крім того, ми оновили трасу – її протяжність складає 1600 метрів і вона одна з найкращих у західному регіоні", – розповів співорганізатор змагань, депутат Володимир-Волинської міської ради від УКРОПу Сергій Радкевич.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter