У Волинській обласній раді – обшуки на замовлення Президента України Петра Порошенка.

Читайте також: Клоун від БПП: нардеп прийшов на ефір у костюмі коміка (відео)

17 січня у приміщенні облради працівники столичної СБУ здійснюють обшуки щодо комунальних підприємств, зокрема щодо КП "Волиньприродресурс", повідомляє ІА Волинські Новини.

Про це розповів старший слідчий слідчого управління СБУ Павло Чурсін. Жодних подробиць він не повідомив, посилаючись на таємницю досудового розслідування, копію ухвали для ознайомлення такожне надав.

Згідно з ухвалою Печерського районного суду міста Києва, прокурори та слідчі отримали дозвіл на вилучення будь-яких матеріалів, пов'язаних з діяльністю КП "Волиньприродресурс".

Нагадаємо, про такий можливий розвиток подій раніше повідомив керуючий справами виконавчого апарату Волинської обласної ради Дмитро Дубняк. Як йшлося у його заяві, Порошенко дав команду силовикам залякати Волинську обласну раду і волинян, провести обшуки та відкрити кримінальні впровадження щодо комунальних підприємств.

Раніше Волинська обласна державна адміністрація подала позов до суду про скасування рішення Волинської обласної ради про обласний бюджет на 2019 рік. Ймовірно, таким чином Олександр Савченко намагається відтягнути процес прийняття та затвердження бюджету задля досягнення цілей майбутньої передвиборчої кампанії.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter