У Волинській облдержадміністрації оголосили конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу з питань внутрішньої політики.

Читайте також: У Волинській облдержадміністрації ліквідували два відділи

Про це повідомляється у розпорядженні  №515 "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії "Б" – начальника відділу з питань внутрішньої політики Волинської обласної державної адміністрації" тимчасового виконувача обов’язків голови ОДА.

Відповідно до умов проведення конкурсу, начальник відділу має такі посадові обов’язки:

– здійснює добір кадрів;

– проводить особистий прийом громадян з питань, що належать до повноважень відділу;

– забезпечує постійний зв’язок з політичними партіями та громадськими організаціями, вносить пропозиції щодо форм співпраці з ними, аналізує процеси, що відбуваються в середовищі політичних партій та неурядових громадських об’єднань, складає прогнози їх розвитку, готує відповідні інформації, рекомендації тощо. Бере участь в заходах, що проводяться політичними партіями та громадськими організаціями, інформує про їх підсумки;

– вживає в межах своєї компетенції заходи щодо запобігання проявам розпалювання міжетнічної, расової та релігійної ворожнечі в області;

– сприяє вирішенню питань увічнення пам'яті жертв війни, політичних репресій та депортацій, учасників ООС, Революції Гідності;

– здійснює моніторинг проведення протестних акцій.;

– бере участь у засіданнях Ради оборони області. Працює з інформацією, що висвітлює плани територіальної оборони, заходи, стан підготовки до виконання завдань територіальної оборони зони тощо.

Посадовий оклад – 8110 гривень, передбачені надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці – премія, надбавка за інтенсивність.

Документи від кандидатів на посаду приймають до 17.15 20 вересня.

Кваліфікаційні вимоги: освіта вища, не нижче ступеня магістра; досвід роботи на посадах державної служби категорій "Б" чи "В" або досвід служби в органах місцевого самоврядування або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років; вільне володіння державною мовою.

Необхідні ділові якості: організаторські здібності, аналітичні здібності,вміння аргументовано доводити власну точку зору, навички розв'язання проблем.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook