Як повідомили у Волинській ОДА, залежно від ситуації у районах і містах області встановлюватиметься зелений, жовтий, помаранчевий або червоний рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусу.

Читайте також: На Волині не пом'якшуватимуть карантин, – ОДА

Про це розповіла головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко під час чергового брифінгу у Волинській ОДА сьогодні, 24 липня.

"Залежно від епідеміологічної ситуації в регіоні або в окремих адміністративних територіальних одиницях, районах встановлюється зелений, жовтий, помаранчевий або червоний рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусу. Рівень визначатиметься автоматизованим програмним забезпеченням на основі визначених алгоритмів і зібраних даних та затверджуватиметься національною комісією ТЕБ та НС. При цьому навіть для зеленої зони продовжують діяти карантинні обмеження", – сказала Наталія Янко.

Читайте також: На підприємствах Луцька – спалахи коронавірусу, захворіли працівники

До таких обмежень вона зарахувала носіння маски в громадських будівлях, проведення масових заходів за умови перебування однієї особи на території не менше 5 кв. м, заповненість кінотеатрів на 50% і пасажирські перевезення лише на сидячих місцях.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook