6-го жовтня у Зимному святкували День громади. Заходи у селі розпочалися з самісінького ранку і тривали до ночі. Свято провели зі смачними частуваннями, піснями і спортивними заходами. 

Читайте також: Волинське село відгуляло День народження

Про це повідомляє БУГ.

Відбулося свято на площі біля головної адмінбудівлі і неподалік Зимненського монастиря. Подія дійсно була масштабною. У рамках святкувань відбувся захід-представлення громади. Мешканці з кожного села, яке відноситься до ОТГ, завітали у цей день до Зимного аби гідно представити своє село. Гостям пропонували послухати пісень і скуштувати справжніх українських наїдків.

Знайшлося заняття і для діток: можна було пограти в різноманітні підготовані організаторами ігри, покерувати повітряним змієм, виграти призи в усіляких забавках та просто пострибати на батуті чи надувній гірці.

Читайте також: Волинське село відсвяткувало День народження

Голова громади В’ячеслав Католик привітав присутніх зі святом. Він розповів, що Зимнівській громаді дійсно є чим пишатися, адже разом багато було зроблено. Сьогодні до складу ОТГ входить 21 село і працюючи разом задля спільної мети можна зробити ще багато чого.

У гості до Зимнівської громади йшли з подарунками. Так привітав В’ячеслава Католика голова Зарічанської ОТГ Ігор Пальонка і подякував за добре сусідство. Помічник народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокочрозповів, що за сприяння народного депутата та підтримки Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" вдалося організувати святковий музичний подарунок за участі квартету "Акорд" та заслуженого артиста України Адама Горбатюка.

Свято видалося на славу. Не підвела організаторів і погода.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter