В неділю, 26 листопада, у Запоріжжі, жінка у стані алкогольного сп’яніння скинула 5-ти місячну дитину.

Біля під’їзду правоохоронці виявили чоловіка, який пояснив, що дитину 5-ти місяців викинули із квартири, де проживає його співмешканка, повідомляє прес-служба патрульної поліції Запоріжжя.

Під час спілкування патрульні встановили, що до них в гості приблизно о 20:00 годині прийшла 39-річна разом із своєю дитиною 5-місячною донькою, поки дитина спала у візочку в спальні вони вживали спиртні напої. Приблизно о 21:30 годині мати дитини та чоловік вирішили піти в магазин, залишивши дитину з іншою жінкою.

Коли вони повернулись до квартири, то не чули дитини та не виявили її у візочку. Мати з чоловіком одразу почали шукати малечу та почули крик та плач дитини з вулиці. Дитину ж побачили лежачою на землі під балконом.

Вибігши на вулицю разом із мамою дитини, чоловік підняв з землі дитину, після чого викликали поліцію та швидку допомогу. Чоловік одразу передав дитину на руки матері та побіг до квартири за речами дитини. 

Її крики почув сусід з першого поверху, який допоміг завезти немовля у лікарню. 

Злочинниця знаходилась у стані сильного алкогольного сп’яніння і почала запевняти, що вона коханка і проживає в іншій квартирі й зараз ховається. Проте співмешканець впізнав жінку.

В подальшому спілкуванні із нею патрульні встановили, що поки її співмешканець разом зі знайомою пішов до магазину, вона їх приревнувала та і дитина дуже голосно кричала, тому вона прийняла рішення її вкинути із балкона третього поверху.