Засновник клініки "Борис" Михайло Радуцький, який зайняв пост радника президента України і знаходиться під 18 номером в списку партії президента "Слуга народу" заявив, що за результатами аудиту закупівель ліків в Україні в. о. голови МОЗ Уляну Супрун можуть притягнути до кримінальної відповідальності.

Читайте також: Уляна Супрун прокоментувала свою відставку (відео)

Про це стало відомо завдяки повідомленням радника в Facebook.

"МОЗ України не проводить закупівлі ліків вже четвертий рік. Більше того, наприкінці минулого року було створено агентство – ДП Медичні закупівлі України. Воно відповідатиме за централізовані закупівлі ліків та медичних виробів за державний рахунок і вже поступово перебирає на себе цей процес. Це важко не помітити, якщо хоча б мінімально досліджувати тему. Небагато залишилося до повного аудиту діяльності міністерства та закупівель, які на думку пані Уляни, є "прозорими".

"Весна прийде, будемо садити" – відомий меседж. Проте знавці кажуть, що восени теж можна садити", – написав Радуцький.

Читайте також: Спливла крадіжка небувалих масштабів: ДБР провело обшуки у Супрун

Перед цим Радуцький заявив, що існують особливості лікування "у представників різних рас". У керівниці Міністерства охорони здоров'я Уляни Супрун ці слова викликали здивування.

"Ми вже нагадували народному депутатові Ользі Богомолець, що не буває ніяких "імунних потреб нації", а хвороби не знають національних або територіальних меж. Тому жителі будь-якої країни світу можуть заразитися тим самим вірусом кору, поліомієліту або збудником дифтерії", – вона написала у Facebook.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook