На Сумщині чоловік убив старшого брата, а тіло заховав під підлогу.

Читайте також: Чоловік убив кількох людей і заснув біля них

Спочатку чоловіка за заявою рідних правоохоронці розшукували як безвісті зниклого. Під час слідчих дій з'ясували, що його вбили, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"До Краснопільського відділення поліції звернувся чоловік, який був занепокоєний тим, що з 11 січня його рідний дядько не виходить на зв'язок. Останній проживав сам, мав вади здоров'я і ніколи не полишав будинку. Чоловіка дійсно не знайшли за місцем проживання та оголосили в розшук. Оглянувши його подвір'я, поліцейські звернули увагу на невеличкі бурі плями на снігу, що були схожі на кров. Подібні плями були виявлені і в сараї. Це викликало підозри", – розповіли в поліції.

Поліцейські опитали сусідів та з'ясували, що до чоловіка заходив молодший брат.

Читайте також: Горе-батько викинув сина з вікна четвертого поверху на Харківщині

"До нього інколи заходив молодший брат. Якщо перший характеризувався з позитивного боку, то останній – навпаки. До того ж, місцеві вказали, що молодший брат нерідко підіймав на старшого руку", - каже Віталій Усик, начальник слідства Краснопільського відділення поліції.

Поліцейські вирішили з ним поспілкуватися, проте вдома не застали. Розшукали в Краснопіллі, у друзів. Спочатку чоловік запевняв, що не знає, куди подівся його брат. Але потім зізнався: під час сварки на подвір'ї він вдарив його сокирою по голові. Коли зрозумів, що накоїв, то прибрав закривавлений сніг, а тіло заховав в коморі під підлогу. Під час слідчих дій тіло зниклого чоловіка там і знайшли.

Триває досудове слідство. Затриманому загрожує до 15 років в'язниці.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter