Відома телезірка і ведуча програми "Хто зверху" Леся Нікітюк була у гостях Маші Єфросиніної, де здавала "Іспит на відвертість", під час якого розповіла про себе багато цікавого.

Читайте також: Автівки преміум-класу та міні плаття з глибоким декольте: Леся Нікітюк похизувалась новим образом (фото)

Розмовляла ведуча з Нікітюк про особисте життя, зокрема про взаємовідносини з Сергієм Притулою. Леся зазначила, що спочатку було важко, так як шоумен постійно намагався задавити своєю геніальністю. Але коли у нього це не вийшло, то вони стали близькими друзями і не так давно Притула кликав зі своєю дружиною Катериною на сімейні посиденьки. Вечеря у них тривала до шостої ранку, пише "Політека".

Телеведуча зазначила, що їй важко було приходити в телепроект "Хто зверху" після Катерини Варнави, так як їх постійно порівнювали. Але в підсумку Нікітюк пожартувала, що постійно вона приходить після когось. То після Бадоєвої, то після Варнави.

Також Леся розповіла про своє особисте життя. Виявляється, Нікітюк планує скоро вийти заміж, щоб створити сім’ю і завести дітей. Вона для цього вже встигла кардинально змінити свій графік.

Леся запевняє, що весілля буде веселою. Адже вона сама його проведе, організовує і буде на ньому нареченою.

Читайте також: Леся Нікітюк стала ведучою нового шоу

Ще Леся розповіла про витрати на цей захід. Вона впевнена, що Боженька знає, як краще все зробити. Якщо такий день настане, то гроші будуть збиратися разом. Хоча вона вже собі, як порядна дівчина, відклала на це. Їй би хотілося деякі моменти взяти під час організації весілля на себе. Нікітюк турбується тільки про одне, щоб батьки ніяк не брали участь в організації цього заходу. Нехай вони просто прийдуть, як звичайні гості і не думають про організаційні моменти, як зазвичай це буває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook