У дорожньо-транспортній пригоді за участю мікроавтобуса і автобуса неподалік польсько-українського кордону загинув громадянин України. 

Читайте також: У жахливій автокатастрофі у Польщі розбився молодий українець (фото)

Про це у коментарі УНН повідомив директор департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев.

"6 березня о 16:00 на трасі Хелм-Білополя, неподалік польсько-українського кордону трапилася ДТП за участі мікроавтобуса з українськими реєстраційними номерами та польського автобуса", – розповів Погорельцев.

Він додав, що мікроавтобус Mercedes Sprinter з 4-ма пасажирами порушив правила дорожнього руху та зіткнувся з польським автобусом, який був на зупинці.

"У результаті сильного удару мікроавтобус перекинувся, спричинивши смерть одного пасажира – громадянина України. Інші пасажири внаслідок інциденту не постраждали. Водія мікроавтобуса затримала польська поліція", – додав представник МЗС.

З його слів, розпочато розслідування аварії.

"Родичі загиблого українця повідомлені про цей інцидент та наразі прибули до Польщі", – відзначив Погорельцев.

Читайте також: Автобус з українцями зіткнувся з вантажівкою у Росії, троє загиблих (фото)

Генеральне консульство України в Любліні,за його словами, підтримує контакти з місцевими правоохоронними органами, а також надає необхідне сприяння та допомогу родичам загиблого, зокрема, в оперативній організації репатріації тіла в Україну. Справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС та Генерального консульства України в Любліні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook