Українці, які люблять лотереї, більше не повинні обмежуватися місцевими лотереями. Тепер кожен може випробувати удачу за межами України, через онлайн лотерейний сервіс.

Про це повідомляє "24 канал".

Цей простий у використанні і надійний сервіс дає можливість своїм користувачам на законних підставах брати участь у найважливіших лотерейних тиражах по всьому світу.

Просто зараз на сайті TheLotter.com можна придбати офіційні квитки європейської лотереї ЄвроМільйонс з грандіозним джекпотом 80 мільйонів.

Як легально взяти участь в накладі Євромільйони онлайн?

Якщо ви хочете поборотися за джекпот супер-тиражу, будучи громадянином України, ви можете зробити це двома способами:

1. Перетнути кордон та придбати квиток особисто

Ви можете особисто відправитися в одну з 17 європейських країн, щоб придбати квиток лотереї ЄвроМільйони у офіційного рітейлера за умови, що потім ви не будете вивозити його за межі Європи.

2. Зареєструватися на сайті TheLotter і взяти участь в лотереї онлайн

Українці можуть брати участь в лотерейних тиражах ЄвроМільйони нарівні з резидентами 17 країн-учасниць. Все, що для цього потрібно зробити – купити лотерейні квитки для участі в накладі ЄвроМільйони онлайн, вибрати п'ять основних номерів (1-50) і два номери "лаки стар" (1-12).

Брати участь в ЄвроМільйони можна і з систематичною формою, що значно підвищить шанси на виграш джекпоту і другорядних призів.

П'ять номерів принесли 23-річній Наталії з України виграш в $1 мільйон у лотерею США Мега Мільйонс. За результатами тиражу 26 вересня 2017 року Наталія вгадала п'ять основних номерів з виграшної комбінації – 1, 10, 57, 66 і 75 і стала володаркою фантастичного призу другої категорії, 1 мільйон доларів. Наталя знялася у відеоролику, який дуже скоро з'явиться на сайті – слідкуйте за оновленнями!

TheLotter.com – перша в світі служба доставки лотерейних квитків, яка дозволяє людям замовляти офіційні лотерейні квитки з усього світу, не стягуючи комісій з виграшів.