У чвертьфіналі турніру в Люксембурзі третя ракетка України Даяна Ястремська обіграла 124-ту ракетку світу Маргаріту Ґаспарян з Росії з рахунком 6:1, 6:4.

Читайте також: Волинянка вирушила на "Ігри нескорених" в Австралію

Про це повідомляє Depo.Сектор.

Це була перша зустріч цих тенісисток. Українка дуже потужно провела перший сет – це виглядало, наче продовження її тріумфального тенісу під час переможного турніру в Гонконгу та чудової гри в поєдинку попереднього етапу проти іспанки Гарбіньє Мугуруси.

Одеситка Даяна Ястиремська буквально зім'яла свою суперницю, розігруючи красиві комбінації та роблячи несподівані ходи, які зводили нанівець намагання росіянки Маргаріти Ґаспарян. За великим рахунком, жодної протидії опонентка українки створити не могла.

Читайте також: Нурмагомедов просив громадянство України

Значно напруженішим виявився другий сет. І спортсменка з Росії мала шанс на камбек. Програючи 2:4, Маргаріта Ґаспарян несподівано вирівняла становище – 4:4. Проте, як з'ясувалося згодом, це українка Даяна Ястремська взяла паузу на перепочинок, а потім знову включила потужність у грі та завершила поєдинок упевненою перемогою – 6:4.

У півфіналі 18-річна українка (66-та ракетка світу) зіграє зі швейцаркою словацького походження 47-ою ракеткою світу Беліндою Бенчич, яка у своєму чвертьфінальному матчі обіграла білоруску Вєру Лапко – 6:4, 6:1.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter