Український блогер з Миколаєва Віктор Петровський виклав в інтернет відео, на якому він продемонстрував вільне пересування по так званому Кримському мосту, який побудували російські окупанти.

Читайте також: Україна зазнає мільйонних збитків через Кримський міст

Українець раптово вирішив похвалити будівельників і навіть захопився роботою окупантів, пише "znaj. ua".

"Хлопці з України, я хочу вам сказати: міст не надувний, він реальний! Дуже гарна якість дороги! Я знімав все на хорошу камеру і обов'язково скоро це покажу всім. Ну а перше моє враження – молодці! Просто молодці! Те, що кажуть, те і роблять!" – похвалив блогер поплічників Путіна.

На цей інцидент вже звернула увагу Державна прикордонна служба України. Зокрема, її керівник Олег Слободян заявив, що Петровському тепер загрожує штраф.

"Такі дії в будь-якому випадку є незаконними, тому що відвідування окупованого Криму через закриті пункти пропуску – це порушення вітчизняного законодавства. При в'їзді в Україну через діючі пункти пропуску йому доведеться заплатити штраф близько трьох з половиною тисяч гривень", – зазначив він в ефірі одного з українських телеканалів.

Читайте також: Закликав підірвати Керченський міст: у РФ завели справу на американського журналіста

Жителі Криму кажуть, що через Керченський міст виникли перші серйозні труднощі. За словами кримчан, півострів тепер потерпає від заторів та екологічних проблем. Вони кажуть, що будівництво траси "Таврида", яка зв'яже міст безпосередньо з населеними пунктами півострова, найбільше шкодить таксистам і водіям.

Оскільки цю дорогу будують постійно, у Криму утворилися великі пробки. Якщо раніше 100 км до Сімферополя можна було проїхати за годину, то зараз за цей час вдається подолати всього два кілометри.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter