УКРОП візьме участь у всіх перших виборах депутатів міських, селищних та сільських рад об’єднаних територіальних громад, які відбудуться в Україні 23 грудня. Про це під час наради з головами обласних, АР Крим та Київської міської організації УКРОПу в центральному офісі політсили в Києві заявив голова партії, народний депутат Тарас Батенко.

Читайте також: У школі на Волині замінили вікна за ініціативи депутата

За його словами, партія розраховує на один із найкращих результатів з-поміж усіх політсил. Такі прогнози можна робити вже зараз, судячи з кількості прихильників УКРОПу, яка нині стрімко зростає, передає прес-служба "УКРОПу".

"Нам є за що боротися. Зараз влада дивиться на УКРОП дуже серйозно, розуміючи, що ми – одна з найжорсткіших опозицій до неї. Ніхто так не критикує діючу владу, як ми", – зауважив Тарас Батенко.

Учасники наради одноголосно підтримали проект рішення про участь УКРОПу в усіх місцевих виборах, які відбудуться 23 грудня в Україні.

"Ми маємо конкретне завдання – бути представленими в кожній громаді. У місцевих радах має бути щонайменше два-три депутати від УКРОПу. Переконаний, що ми можемо впевнено розраховувати на гідний результат", – наголосив голова секретаріату "Українського об’єднання патріотів" Денис Борисенко.

Читайте також: "Нацбанк маніпулює курсом долара, аби провладні олігархи заробляли більше", – Олександр Шевченко

Як відомо, 23 грудня 2018 року перші вибори відбудуться у 123 ОТГ. Волевиявлення заплановане у 15 міських, 21 селищній та 87 сільських громадах у 21 області України. Протягом трьох попередніх років, з 25 жовтня 2015 до 29 квітня 2018 року, в Україні було призначено 707 перших місцевих виборів.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter