УКРОП подав до суду на державний "Укрексімбанк" та на корпорацію "Богдан", яка належить бізнес-партнеру Президента – Олегу Гладковському. Вищезгаданий банк, активи якого належать державі – себто народу України, пробачив бізнес-партнеру Порошенка мільйонні борги, а на ще однин борг наклав мізерні відсотки.

Читайте також: "Гробовозки" Гладковського і Порошенка: як президент з партнерами заробляють на війні

У партії наголошують, що таким чином Президент зі своєю свитою цинічно крадуть гроші з кишень простих українців.

Нагадаємо, що 100% активів вищезгаданого банку належать державі. Тим часом він зробив корпорації "Богдан Моторз", пов’язаній через сумнозвісного Олега Гладковського із Петром Порошенком, справжній "подарунок" у вигляді мізерних відсотків за боргом на загальну суму в близько 1,5 млрд грн. Таким чином відсоткова ставка за основним боргом для друзів чинного президента у найближчі три роки становитиме лишень від 0,46% до 2,46%.

Читайте також: Скандальні розкрадання в оборонпромі: хабарі для НАБУ, СБУ та прокуратури (відео)

Представникам малого й середнього бізнесу банк паралельно видає кредити з "зашморгом" у 19%. Крім того банк пробачив "Богдан Моторз" 335 мільйонів гривень, які той мав сплатити у вигляді прострочення виконання грошового зобов’язання за одним із кредитів. УКРОП боротиметься в суді, щоб визнати згадані договори між двома "Укрексімбанком" і "Богдан-Моторз" недійсними.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook