На післяматчеву прес-конференцію після поєдинку 5 туру Чемпіонату України серед команд Першої ліги головний тренер ПФК "Суми" Сергій Золотницький не прийшов. Натомість привітати "Волинь" з черговою перемогою прийшов його асистент Олександр Мартюк.

Читайте також: Наставник ФК "Волинь" – найкращий тренер 3-го туру Першої ліги

Нагадаємо, матч закінчився перемогою «Волині» з рахунком 3:0.

З його слів, лучани наразі є найкращою командою у своєму дивізіоні, оскільки їм вдалося зібрати у своєму складі гравців з величезним досвідом. Як зазначив Мартюк, його команді вдалося зупинити стартовий натиск волинян, але кадрові проблеми та натиск лучан не дозволив сумчанам реалізувати власний план на гру, основне місце в якому займала гра на контратаках, про це повідомляється на сайті ФК Волинь.

На запитання стосовно задач ПФК "Суми" на сезон він відповів, що основне завдання – зберегти команду, зважаючи на стан речей в сучасному українському футболі.

Головний тренер "Волині" Андрій Тлумак свій спіч розпочав із подяки вболівальникам, яких із кожною грою на "Авангарді" стає все більше.

"Усі гравці віддаються на 100%. І куди приємніше робити це при заповнених трибунах. У Луцьку з цим все в порядку", − сказав він.

Наставник лучан також відзначив прекрасну атмосферу, яка наразі панує в команді. "Саме завдяки атмосфері та тому, що вдалося зібрати у клубі дійсно патріотів Волині та регіону, маємо такий результат – 5 перемог у 5 матчах", − зазначив Тлумак.

Читайте також: Волиняни здобули перемогу у матчі Всеукраїнської Ліги учасників АТО

З його слів, у заявці "Волині" неспроста всього 21 гравець, адже склад формували якісно, а не кількісно. Також коуч лучан відмітив молодь, зокрема форварда Ігоря Карпенка, який сьогодні відзначився дебютним голом за "Волинь".

"Так як вони віддаються на тренуваннях (молоді гравці, − ред.), то заслуговують на ігровий час. А щодо Карпенка, то він забиватиме багато, це лише справа часу та психології. Недаремно він був кращим бомбардиром Чемпіонату U-19", – запевнив Андрій Богданович.

Він також повідомив, що команду чекають певні ротації у кубковій грі проти "Таврії", яка відбудеться у середу, 22 серпня.

"Футболісти уже готуються, є план реабілітації, який розпочинається одразу по завершенню гри", – підсумував коуч лучан.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter