П'ятий президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко подорожує Україною та відвідує різноманітні місця, для популяризації своєї партії перед виборами. Так, днями він побував у Волинській області, де вразив своєю поведінкою.

Читайте також: Порошенко на Волині випхав в плечі пенсіонера, бо той задавав йому питання (фото, відео)

Зокрема, Порошенко відвідав Свято-Миколаївський храм у Жидичині Ківерцівського району, що нещодавно перейшов до Православної церкви України, а також монастир. Візит відбувся у четвер, 27 червня, пише "Znaj. ua".

Привітавшись з усіма, Петро Порошенко з настоятелем монастиря та усіма іншими пішли в середину архітектурної пам’ятки. Отець Константин розповів Петру Олексійовичу коротко про святиню, експрезидент помолився біля ікон і рушив оглядати, як живуть монахи при монастирі.

Петро Порошенко був учасником церковної служби та взяв благословення у настоятеля місцевого монастиря. Однак, не обмежившись молитвами та отриманням благословення, Порошенко вирішив залізти на дзвіницю, щоб спробувати себе в ролі дзвонаря. В цей час подивитися на незвичайного гостя прийшли кілька десятків місцевих жителів, до яких прямо з дзвіниці з імпровізованої промовою звернувся експрезидент.

Читайте також: Порошенко на Волинь приїхав у рваному взутті (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook