Екс-учасник гурту ТНМК Едуард Приступа, відоміший як Діля, на своїй сторінці в Facebook розповів як 13 вересня, в Бучі (під Києвом) він потрапив у серйозну ДТП. Артист описав в своєму повідомленні повну картину події і зазначив, що через зіткнення з вантажівкою знепритомнів.

Читайте також: Діти дивляться: вульгарна Дорофєєва нарвалася на народний гнів

"Ввечері, близько 18:00 я рухався 30-40 км на годину по Бучі по "варшавці" у напрямку магазину "Новус"... Потім потужний удар ззаду мого авто, від якого пролетівши, перед вліпився у маршрутку... я був причеплений паском безпеки. Але від удару об руль та підголовник втратив свідомість. Прийшов в себе, навколо люди, все мутне в очах, голоси ледь чую... Це була вантажівка, водій піймав "гаву"...Перша думка, живий, норм. Дзвоню в страхову, викликаю швидку, викликаю поліцію, подзвонив друзям", – почав розповідь Діля.

Музикант зазначив недбалість лікарів, які не змогли надати йому допомогу і відправили артиста на обстеження по інших лікарнях.

"Швидка приїхала, забрала на Польову, 19, Буча, де залишили в коридорі, типу, вас заберуть за пару хвилин на обстеження... Мені знов стало погано, і прям на стільцях я знов одрубився... Про мене забули на годину десь, бо лікарі почали рухатись тільки, коли приїхали за мною друзі, яким я встиг скинути адресу лікарні і встиг зателефонувати дружині", – пише Діля.

Крім цього, Едуарда запідозрили у вживанні заборонених речовин: " Мені розповіли, що пошепки поліцейськи подумували, що я під наркотою, чи ше шось, бо чого це я викликав швидку, типу затягую час, у мене дивний і розпливчатий погляд, заплітається язик, а крові нема. Дивно, що немає елементарного розуміння, що якщо нема крові і людина стоїть все ж таки на ногах, то не обов‘язково, що нічого не трапилось всередині організма...".

Читайте також: Леся Нікітюк розсмішила мережу знімком з Сергієм Притулою

Зараз артист звернувся до всіх за допомогою і консультацією, оскільки машину і права у нього тимчасово забрали: " Може є юристи, чи страховики, які підкажуть, як далі діяти, хто має сплатити ту компенсацію, зробити оцінку, плюс всі аналізи платні, ну і лікування та обстеження теж вимагають певних витрат... Потрібен суд, позов, чи ще щось".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter