У луцьку водій маршрутки нецензурною лексикою облаяв жінку, яка зробила йому зауваження через недотримання графіку руху у мороз.

Читайте також: "Що згорить, то не згниє": хто відповідає за безпеку волинян у маршрутках (відео)

"Вже не новина, що водії маршруток і так славляться своїми вчинками, але про наболіле я пишу вперше. Сьогодні ввечері чекаючи маршрутку №12 (чекала 45 хв) це при тому, що на вулиці мороз. На запитання, чому так довго не було по графіку, вже мало би бути дві, шофер, не добираючи слів, сказав наступне: "Чи я не вїб...лася в сосну". То це ще дрібниці, що я далі наслухалася. Це якесь жахіття було. Так цього не залишу. Фото додаються", – написала у faceboоk-спільноті Альона Пакуш.

Лучани зазначають, що водії маршруток у Луцьку неодноразово неякісно виконували свою роботу.

Сергей Садовский: "Зранку на роботу не доберешся вечором з роботи не виїдиш а за вихідні я взагалі мовчу."

Саша Левчук: "Так як таким дибілам взагалі дають керувати громадскім транспортом? йому тільки і на тій сосні і іздити!"

Karin Soproniuk: "Одного разу теж 12 чекали, але 50 хв) в них часто такі зальоти."

Катерина Попко: "Так це ж нормально в них.!! Коли малу в школу на маршрутку саджу (з Львівськоі до 24 школи) Вони г......., взагалі кажуть, що рейси скасують, бо башно... не "вигодно" школярів з 2 грн возити... Це нічого, що маршрут битком людьми набитий, а інший лише за півгодини???"

Читайте також: Луцькі студенти програли суд щодо пільгового проїзду у маршрутних таксі

Юлечка Олександрівна: "Проте, коли постає питання про підняття цін на маршрутку, то водії всі тут як тут, ще й бастують, якщо не збільшиться платня. Таке хамство ні однієї копійки не варте!"

Анна Мельничук: "Бажаю водію цієї маршрутки, щоб так само хтось відповів йому, чи його мамі, дружині та дітям!!! ХАМЛО!"

Віктор Малярчук: "Коли почались морози, водіїтакож примерзли. Маршрут 17на зуп. 18.школа просто не зупинився при тому що жінка тримала підняту руку. Коли проїхав, жінка каже, і вчора теж саме було і позавчора, вони що примерзли,? Їм не потрібні гроші?"

Сергей Садовский: "А деяки умніки ще краще роблять це і зі мною було так 12 маршрут їхав я на крз біля адреналіну він каже що зламався дальше не їду я вийшов він розвертається забирає людей з зупинки адреналін і поїхав далі по маршруту. От і як їх після цього називати. Я розумію що не всі такі але із за десятка таких бидлот складається враження що всі такі водії. Робіть по іншому від адреналіна до салюта підійдіть пішки і якщо там стоїть 25 маршрут можете сідати і не платити йому так як він не виконує свої обов'язки."

Наталія Мельничук: "З 12 маршрутом так дуже часто.. вони рідко їдуть біля 12 год. і після 15 год. перевіряла бо малу з 24 школи забираю, то приходиться чекати по 35 -40 хв. Але з 13-14 год. коли їдуть з роботи Кромберг то маршруток стільки багато береться і вони кожних 10 хв."

Dima Lavnichek: "Була от недавно ситуація! Чекав 12 маршутку біля 50 хв. Розізлився так як проїхало дві 11 а вони з одним інтервалом їздять. Захожу питаю у водія з яким інтервалом ви їздите? Відповідь огризаючись "ось бачете в мене на дачику пише що перед мною поїхала їздимо з інтервалом 15 хв. Вибачте чи це мене дурять, чи це я сліпий не побачив ту єдину яка підходить? І так постійно 30-50 хв інтервал".

Додамо, що за в управлінні транспорту та зв'язку Луцької міської ради повідомили, що знають про дану ситуацію і наразі розбираються, що насправді сталось і як чинити стосовно водія.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter