У Сімферополі провели мітинг проти російської пенсійної реформи. Вперше на подібних заходах люди відкрито розкритикували президента Росії Володимира Путіна.

Читайте також: Росія хоче вийти із Ради Європи

Також критика звучала на адресу глави російського уряду Дмитра Медведєва. На мітинг вийшло близько 30 осіб, в основному представники КПРФ і Союзу радянських офіцерів Криму. Про це повідомляє "Крим Реалії".

Люди назвали "канібальською" пенсійну реформу, а також заявили, що їх вимоги не були почуті Медведєвим і Путіним. Крім того, перший секретар кримського комітету КПРФ Сергій Богатиренко заявив, що "Єдина Росія за 20 років навчилася робити дві речі – красти і брехати".

Учасники мітингу проголосували за резолюцію з вимогою відставки російського уряду Дмитра Медведєва і формування "лівоцентристського уряду народної довіри, здатного вивести країну з кризи".

Читайте також: "Українців не буде, загинуть мільйони": Жириновський виступив із новими погрозами (відео)

"Ми вимагаємо відкликати з Державної думи Росії урядового проекту пенсійної реформи про підвищення пенсійного віку і проведення всеросійського референдуму, ініційованого КПРФ з даного питання", - сказано в тексті резолюції.

Люди також вимагають відставки російського парламенту Криму.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter